Morphosis Beyond darkness Metropolis 2023

Morphosis – Beyond Darkness

DATO & TID – AFHOLDT
2. august kl. 20.30 (aften)
3. august kl. 12.30 (middag)
4. august kl. 8.00 (morgen)
MØDESTED Hjørnet af Kløvermarksvej og Syrengang, 2300 Kbh. S – se location
HVAD Performance
GRATIS – reservation anbefales, kun 20 pladser per performance
Reserver billet

 

En koreografi om landskabets foranderlighed

På hjørnet af Kløvermarken skal det nye Kløverkvarteret bygges. Beyond Darkness undersøger, hvem der allerede lever her, og hvem der får plads til at leve her i fremtiden. Hvilke livsformer, hvilke indbyggere, har vi med i tankerne, når vi ”byudvikler” og bygger fremtidens levesteder? Husker vi dem, der allerede bor her? Og hvordan hænger deres liv sammen med vores?

MORPHOSIS guider vores blik og vores fornemmelser mod det, der kan virke småt, ubetydeligt og langt væk. Hvis vi er nysgerrige nok, opmærksomme nok, opdager vi måske, at det ikke kun er menneskerne, der bevæger sig og performer. Måske vi opdager, at landskabet er i bevægelse, konstant i forandring.

Beyond Darkness Metropolis København 2023Beyond Darkness tager os med til et sted, der kun eksisterer på grund af os mennesker. Ellers ville det stadig have været hav og et habitat for alle vandets livsformer. Vi har fyldt det op med jord, og det bliver vi ved med. Stedet er aldrig det samme to dage i træk. Derfor er MORPHOSIS en koreografi, der forandrer sig fra dag til dag i samspil med alt det, stedet var, er og bliver – nye grænser skabt af gravemaskiner og mennesker, nye forbindelser, nye tab og tilføjelser…

Tag med ud i landskabet en tidlig morgen, mens byen og solen står op; en travl middag, når maskinerne holder vagt; eller en sen aften, mens dag bliver til nat, og horisonten fyldes af byens elektriske lys.

Beyond Darkness Metropolis København 2023

PRAKTISK INFORMATION

  1. Husk gode vandresko til det ujævne terræn.
  2. Du vil gå og stå i 1,5 time.
  3. Klæd dig på efter vejret – regntøj til regnvejr og solcreme/solhat til solskin
  4. Kom helst uden tasker og værdifulde ejendele. Der er intet sted at opbevare det. Men medbring gerne drikkevand.
  5. Der er ingen toiletter i nærheden.
  6. Den planlagte rute er ikke egnet til gangbesværede. Ønsker du at opleve forestillingen, så kontakt kunstnerne på forhånd: bd.matterinmotion@gmail.com

Beyond Darkness Metropolis København 2023

OM KUNSTNERNE

Beyond Darkness er en kunstnerisk fusion mellem koreograf Nanna Hanfgarn Jensen og instruktør-dramaturg Nadja Mattioli. De skaber sensoriske universer, der omslutter tilskuerne gennem koreografier og installationer for at undersøge nye menneskelige og ikke-menneskelige forbindelser.

Beyond Darkness blev født ud af kunstnernes fascination af mørke og et ønske om at undersøge, hvad der er muligt, når man skaber ud fra det usete og ukendte. De lader sig inspirere af økocentriske perspektiver og samarbejder med andre arter for at sætte fokus på social og økologisk omsorg.

Værkerne opstår altid ud fra kunstnernes nysgerrighed og håbet om at bidrage med nye perspektiver på nuet og fremtiden – altid i samspil med materialer, objekter og alt levende omkring os.

www.beyonddarkness.dk

Beyond Darkness Metropolis København 2023CREDITS

Koncept & performance: Beyond Darkness
Kostumer: Lærke Bang Barfod
Vært: Tanya Rydell Montan
Fotos: Malthe Folke Ivarsson (øverst) & Marine Gastineau (øvrige)

Støttet af Københavns Kommune

Beyond Darkness Metropolis København 2023