WASTELAND – Compagnie Dakar v. Lotte van den Berg & Guido Kleene

Mødested ved Busstoppestedet ”Refshaleøen”, Refshalevej // 25.-29.08.2009 kl. 19.30

Evigt overraskende Lotte van den Berg nagler ensomhed og håbløshed i et forladt og øde landskab i denne hyperrealistiske urbane iscenesættelse

Wasteland fortæller nøgternt og med gennemborende billeder om ni figurer, der vandrer hvileløst rundt i et glemt ødeland. De har opgivet og er stoppet med at kæmpe for længe siden. Intet har nogen værdi, hverken livet eller døden.

Lotte van den Berg siger selv: ”Måske er vores største frygt ikke døden, men frygten for et værdiløst liv. Vi er fanget i et paradoks. For at kaste os ud i livet skal vi først stå ansigt til ansigt med vores frygt for at dø…”

Lotte van den Berg er inspireret af John Coetzee’s romaner. Uden ord fremtvinger hun volden, ensomheden og poesien i hans værker. Hun skaber linjer tværs gennem et landskab, der er fyldt af uretfærdighed – uden mål og mening. På trods af Wasteland’s altoverskyggende ødelæggelse er det en forestilling, du ikke kan undgå at tage til hjertet.

Wasteland tells in sober, penetrating images of nine figures wandering around a forgotten piece of the earth. They surrender to the laws of living and dying, without defense. Is this what they have chosen or have they merely failed to escape?

Instrueret af: Lotte Van den Berg
Medvirkende: Daphne de Winkel, Romanee Rodriguez, Lobke van Beuzekom, Guido Kleene, Mathias Maat, Ward Weemhoff, Jaap ten Holt, Luc Loots, Hanne Struyf
Teknik: Paul de Vrees & Manuel Boutreur

www.compagniedakar.nl