Sam & Sho Walking Landscapes Bornholm

FIELDWALK

Hvilke spor efterlader vi, når vi bevæger os gennem landskabet? Hvilken meditation kommer der ud af kun at gå én vej?

 

Hvor

Find en åben græsmark, hvor det er tilladt at gå.

 

Hvad skal man gøre
Start ved et punkt, og gå en sammenhængende rute gennem marken, der ender ved dit udgangspunkt (den kan være så lang eller kort, som du ønsker). Overvej den ønskede form på din sti – det kan være en cirkel, et kvadrat eller helt abstrakt – idet du kun bruger din krop til at tegne.

Når du har tegnet stien op, skal du fortsætte med at gå denne sti og gentage dine skridt i et konstant tempo. Fortsæt med at gå så længe, du kan. Jo flere gentagelser, jo mere synligt bliver dit aftryk.

Hvis du vil se dit værk, skal du gå op på et højt sted eller måske bruge et apparat som f.eks. en drone. Hvis ikke, skal du blot lade dit spor være synligt for fuglene og flyene på himlen.

 


Denne gør-det-selv-vandring er en af 140 Walking Landscapes-kunstneres forslag til en anderledes oplevelse i landskabet.

Se de øvrige gør-det-selv-vandringer her.

Walking Landscapes er en del af Metropolis Landskab 2021-23 – et kulturprojekt i 12 kommuner, der bringer kunst og natur sammen om at skabe nye oplevelser i og af de landskaber, der omgiver os. Præsenteres med støtte fra Nordea-fonden og de lokale partnere – BIRCA, Bornholms Kunstmuseum, Bornholms Højskole og med støtte fra Bornholms Regionskommune.

 

Foto: STRL_