26. september: Tanja Nellemann Kruse / Walking Landscapes Aarhus

TID: 26. september kl. 07.00-19.00
KATEGORI: Samtale 
RUTE: Området omkring Skødstrup
DELTAG: Vandringen kan opleves online.
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkinglandscapes

 

MellemARTER 

MellemARTER vil udfolde sig som en meget lang gåtur med min hund Sputnik. Vi lufter samtidig kunstner og forfatter Rikke Hansen, der har beskæftiget sig med og skrevet om dyr i kunsten. Dagen bliver en lang gå- og samtaledag om forholdet hund – menneske. Hvordan har den domesticerede hund udviklet sig frem til i dag? Kan hundens sanselige næse overføres til mennesket? Er hunden bindeled til sansninger, vi har gemt eller glemt? 

12 temaer styrer snakken og dagen og denne ”Walk and talk” og rammesætter vores dialog, herunder: snoren, akkompagnementet, det at følges ad, gåturen som pause i hverdagen, m.m. Temaer, der er fundet i teori og forskning, egne erfaringer og dagens aviser. Vi taler med hinanden og de hunde og deres ejere, som vi møder på vores vej. Ruten er på forhånd defineret som et tegn, der kan overskues til slut via gps’ens markering.

Efter turen samles vores snak i et essay.

 

OM KUNSTNEREN: 

Tanja Nellemann Kruse er billedkunstner og arbejder på tværs af forskellige medier, ofte stedspecifikt og kontekstuelt research-baseret med tekst som en fysisk del af værket. Værkerne kan tage form af collager, fotos, interventioner, installationer, kunst i det offentlige rum, performances og kunstbøger. 

www.tanjanellemann.dk

 

DOKUMENTATION

VIDEOS

26. sept. kl. 7

26. sept. kl. 8

26. sept. kl. 9

26. sept. kl. 10

26. sept. kl. 11

26. sept. kl. 12

26. sept. kl. 13

26. sept. kl. 14

26. sept. kl. 15

26. sept. kl. 16

26. sept. kl. 17

26. sept. kl. 18

26. sept. kl. 19

CREDIT: 

Tanja Nellemann Kruse