Den Hvide Dame af Teater Møn – Liselund Laboratorium Møn

DATO:
Fre. 27. aug. kl. 14-20 (åben generalprøve)
Lør. 28. aug. kl. 14-20
Søn. 29. aug. kl. 14-20
VARIGHED: Kom, når du vil, og gå, når du vil
STED: Liselund Have, Langebjergvej 4, 4791 Borre / Møn
KATEGORI: Performanceinstallation

 

Mød Liselunds Hvide Dame

I hele 57 år levede kammerherreinde Martha de la Calmette (1788-1877) som enke i det lille lystslot. Hvid var hendes yndlingsfarve. Alt måtte være hvidt omkring hende: duerne, ænderne, hønsene, kalkunerne, selv påfuglene, og en hvid rå fulgte hende som en hund.

Med afsæt i Marthas excentriske værtskab for datidens skønånder og poeter og i havens helt særlige natur vil Teater Møns performere iscenesætte Liselund i tre dage.

I samarbejde med Teaterhøjskolen Rødkildes elever vil Teater Møn byde indenfor til en performativ udstilling, en anderledes ”walk in the park”, hvor den italienske kostumedesigner Susan Marshalls fantasifulde og bedragerisk enkle kostumer leger med systemer, geometriske former og illusion i tre dimensioner.

Oplev Liselund Have forvandle sig til et særligt mytisk sted med et afstemt drys af skabninger og installationer, overraskende tableauer og drømmende interaktive begivenheder.

 

 

Forestillingen er skabt af Teater Møn og præsenteres af Metropolis – Københavns Internationale Teater som en del af Liselund Laboratorium Møn med støtte fra Øernes Kunstfond, Statens Kunstfond og i samarbejde med  Nationalmuseet