14. juli: Nanna Bech / Walking Landscapes Silkeborg

TID: 14. juli kl. 09.00-21.00
RUTE: 29 km fra Ørnespringvandet ved Skoletorvet til Lysåvej i Silkeborg
KATEGORI: Performance

 

BARNDOMSLAND I MØRKE

Nanna Bech følte, lugtede og lyttede til den by, hun er vokset op i, til sit barndoms landskab. På vandringen undersøgte hun, hvad der skete, hvis hun lukkede ned for sit synsfelt, hvis hun ikke længere kunne opleve og samle information gennem øjnene. Blev det så til en anden by, et andet landskab? Hørte hun lyde, hun ikke før har lagt mærke til? Fik hun information, som hun ikke tidligere har været modtagelig for?

Undervejs havde hun brug for hjælp og guidning, så hun mødtes med mennesker ude i landskabet og lod dem tage hende med på tur. Nanna kendte ikke på forhånd ruten, for den afhang af de mennesker, hun mødte.

Da dagen gik på hæld, fandt hun hen til sit barndomshjem i den lille skov for enden af Lysåvej ved vendepladsen under det gamle bøgetræ. Her inviterede hun de fremmødte til en guidet tur med bind for øjnene i hjertet af Nannas barndomslandskab.

OM KUNSTNEREN

Nanna Bech er sanger, sangskriver og performancekunstner. Hun er fast medlem af kompagniet Between Music og er undervandssanger og musiker i undervandskoncerten AquaSonic. Hun skriver og komponerer musik i ejet navn og arbejder med det visuelle udtryk gennem musikvideoer, kunstfilm og koncertperformances.

 

DOKUMENTATION

VIDEOSAMMENDRAG

VIDEOS – de 13 nedslag

14. juli kl. 9

14. juli kl. 10

14. juli kl. 11

14. juli kl. 12

14. juli kl. 13

14. juli kl. 14

14. juli kl. 15

14. juli kl. 16

14. juli kl. 17

14. juli kl. 18

14. juli kl. 19

14. juli kl. 20

14. juli kl. 21

CREDITS

Ditte Grube Barild