Trevor Davies Walking Copenhagen Metropolis

11. aug.: Trevor Davies

TID: 11. aug. kl. 10.00-22.00
STARTSTED: Refshaleøen, København K
KATEGORI: Kulturformidler
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkingcopenhagen

 

99 kunstnere har tilsammen vandret over 2000 kilometer i og omkring København. De har givet livstegn undervejs i form af 1300 live-streaminger af kunstneriske nedslag, der udtrykker tanker, følelser og idéer. Alt dette materiale udgør nu et unikt arkiv af udtryk.

99 stemmer har løftet sig over byen. De rejser vigtige spørgsmål – og de tør drømme og håbe. Dette er udgangspunktet for min vandring, der bliver en refleksion over nogle af de fælles spor, der er efterladt. Spor, der ofte er følsomme, personlige og søgende i denne tid, hvor verden er i ubalance. Spor, der peger i nye retninger.

Et stort bykort viser, hvor de 99 kunstnere har gået. Jeg tager de 99 kunstnernavne fra kortet og lægger dem i min rygsæk sammen med kridt, kalk, tuscher, maling og andet godt for at returnere 12 udsagn til 12 refleksionssteder i byen.

Jeg stopper på steder, jeg elsker. Steder, der skærer byen igennem, og som alle er præget af uvished. De står midt i en egen forvandling, hvor der stadig er mulighed for at signalere, at kærlighed er vigtigere end spekulation. Jeg starter og slutter på tippen af byen med udsigt til fremtiden – den flydende by.

Jeg er allerede lidt overvældet og helt ydmyg over at skulle kategorisere noget så mangfoldigt og vildtvoksende, men kuratering, redigering og arkivering viser en vej ind i materialet – ikke som en indramning, men som et pejlemærke.

DOKUMENTATION 11. AUG

FILM

Nogle af de kunstnerrefleksioner, som Trevor Davies citerer, kan læses i deres fulde længde i blogindlæg af Mille Højerslev og Trevor selv på Metropolis’ blog.

KL. 10.00

KL. 11.00

KL. 12.00

KL. 13.00

KL. 14.00

KL. 15.00

KL. 16.00

KL. 17.00

KL. 18.00

KL. 19.00

KL. 20.00

KL. 21.00

KL. 22.00

 

OM KUNSTNEREN

Trevor Davies er oprindeligt uddannet byplanlægger og med snart 50 år på banen som kulturformidler, kulturstrateg, kulturkurator, kultur(by)planlægger, m.m. og vant til at arbejde i både mikro- og makroskala. I denne kontekst er han grundlægger og stadig kunstnerisk leder af Københavns Internationale Teater, nu sammen med Katrien Verwilt.