Tue Biering Metropolis Walking Copenhagen

10. aug.: Tue Biering

TID: 10. aug. kl. 8.00-20.00
STARTSTED: Fix & Foxy, København V
KATEGORI: Instruktør
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkingcopenhagen

 

STATEN – 12 portrætter af os

Byen er en helt umulig fantasi om at samle mange, meget forskellige mennesker på meget lidt plads og få det til at hænge sammen.

STATEN er billedet af et komplekst samfund, hvor de ​højreradikale, de venstreorienterede, de rige, de hjemløse, veganerne, migranterne, minoriteterne og dem, der har mistet, lever side om side. Alle lever vi i velfærdsstaten, som har til opgave at sikre alle borgeres grundlæggende sociale rettigheder. Alle har vi afgivet noget af vores frihed til staten for til gengæld at modtage den tryghed, som fællesskabet giver os. Men er vi trygge, og er vi egentlig fælles om noget længere? Og hvad er der tilbage af STATEN?

Med Shakespeares HAMLET som skabelon bliver 12 forskellige borgeres liv i STATEN fremkaldt. Vi møder en, der har evnen til at se genfærd, vi møder også graveren, en af samfundets rige og en af dem, der næsten ingenting har, en revolutionær som blev radikaliseret af staten, en patriot, en staten kaldte tosset, en der prøver at passe ind, en der skaber historien om STATEN, en der mistede sin gode ven, og en der har meldt sig helt ud af STATEN…

Denne walk er også et forstudie til FIX&FOXYs “STATEN”, som er en megaloman iscenesættelse af hele København i et helt år i sæson 22/23.

DOKUMENTATION 10. AUG

FILM

KL. 08.00

KL. 09.00

KL. 10.00

KL. 11.00

KL. 12.00

KL. 13.00

KL. 14.00

Kl. 15.00

KL. 16.00

KL. 17.00

KL. 18.00

Kl. 19.00

KL. 20.00

OM KUNSTNEREN

Tue Biering har instrueret og skrevet forestillinger, radiodramatik, arbejdet med installationer og andre former for kunstprojekter. Han er kunstnerisk leder af kompagniet Fix & Foxy.

Tue Biering Metropolis Walking Copenhagen

Foto: Natascha Thiara Rydvald