17. juli: Rune Lohse

TID: 17. juli kl. 14.00-02.00
STARTSTED: Wesselsgade, København N
KATEGORI: Musiker/komponist
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkingcopenhagen

 

BYEN ER ET MENNESKE

Min idé er en udforskning af byrummet fra et auditivt perspektiv. Har krisen varslet post-apokalypsen, eller er der stadig en vilje og lyst til at leve for byen København? Fortæller byen, hvordan den har det?

Der er ingen tvivl om, at mennesker radierer bølger og partikler, der – hvis man ved, hvordan der skal lyttes – kan aflæses og måles. Og med en tilpas stor mængde data kan man forstå, hvilken forfatning kroppen og organerne er i. Denne tingsliggørelse af mennesket er efterhånden accepteret. Vi ved, at man kan reparere og udskifte i et legeme, som indeholder sjæl, jeg, kærlighed, etc. Jeg tror, at byen er levende og kan menneskeliggøres ved blot at acceptere, hvad den fortæller. Den er lige så meget natur som et menneske.

Jeg undersøger spørgsmålet gennem optagelser, der bliver samplet og lavet til små stykker musik undervejs under vandringen. Optagelserne kan blive suppleret af improvisationer over poesi, dans, grafik og musik.

DOKUMENTATION 17. JULI

FILM

KL. 14.00

KL. 15.00

KL. 16.00

KL. 17.00

KL. 18.00

KL. 19.00

KL. 20.00

KL. 21.00

KL. 22.00

KL. 23.00

KL. 24.00

KL. 01.00

KL. 02.00

OM KUNSTNEREN

Rune Lohse er improviserende musiker med fokus på samspillet mellem samfund og kunst. Et lille udvalg af bedrifter: Udgivelsen af værket “7” (7 forskellige plader indspillet på et år) var fokus på valget og umuligheden i at træffe det rigtige. En optræden på festivalen “Den Anden Side” på et instrument bygget kun af ting fra området. Og turnéer i Europa og Asien som trommeslager i et væld af forskellige bands. Alle projekter, Rune Lohse er involveret i, beskæftiger sig med improvisation på den ene eller anden måde.

Rune Lohse Metropolis Walking Copenhagen