Natalie Mossin Metropolis Walking Copenhagen

22. juni: Natalie Mossin

TID: 22. maj kl. 10.00-22.00
STARTSTED: Høje Gladsaxe
KATEGORI: Arkitekt
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkingcopenhagen

 

Arkitekters kunst udleves ofte gennem andres krop. Medmennesket, borgeren, beboeren bliver den, der lægger krop til arkitekturen.

Med vandringen undersøger vi arkitektur for fællesskabet i denne mærkelige corona-tid, hvor det offentlige rum har været tømt, og hvor indtagelse af de fælles rum udskammes og reguleres. Særligt undersøger vi rum skabt for alle, det almene, en arkitektur, der interagerer med og har ambitioner på vegne af fællesskabet. Vi undersøger, hvordan boliger bliver til by, og byen bliver for alle, og dermed hvordan vi gennem byen i momenter kan se verden med andres øjne. Og vi undersøger forholdet mellem arkitekt og de, der lever i den realiserede arkitektur.

Vandringen vandres og opleves af Suleman Naim. Det arkitektoniske projekt kommer til live gennem hans vandring, hans krop. Det er Suleman, der vandrer, og undervejs undersøger han arkitekturens betydning for fællesskab. De mennesker, han møder, er sat i scene på baggrund af deres engagement i den arkitektur, vandringen fører ham igennem og frem til. Vi er fælles, byen er et vi, en dialog mellem arkitektur og de, der lever den. Suleman bor i Høje Gladsaxe, og det er her, turen starter og slutter.

 

DOKUMENTATION 22. JUNI

SAMMENDRAG

FILM

KL. 10.00

KL. 11.00

KL. 12.00

KL. 13.00

KL. 14.00

KL. 15.00

KL. 16.00

KL. 17.00

KL. 18.00

KL. 19.00

KL. 20.00

KL. 21.00

KL. 22.00

OM KUNSTNEREN

Natalie Mossin er arkitekt. Hun har udstillet, skrevet og virket som redaktør og kurator. Hendes kunst fokuserer på det fælles, det kollaborative. Jeg’et i hendes kunst er indlejret i et vi, en flerhed af stemmer, for at opnå dialoger med materialet, der inkluderer mere end hende selv.

Natalie samarbejder med Suleman Naim om vandringen. Suleman Naim vandrer ruten som den, der bebor arkitekturen, den, der lægger krop til det arkitektoniske projekt. Suleman har oplevet, hvad det vil sige at være i en udsat position i byen og i fællesskabet. Suleman er en af initiativtagerne til Naboskaberne, hvor unge og ældre i Gladsaxe er sammen i venskab og fælles sociale arrangementer.