31. maj: Marlene Bonnesen

TID: 31. maj kl. 06.00-18.00
STARTSTED: Søndermarken
KATEGORI: Danser
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkingcopenhagen

Vandringen tager udgangspunkt i 12 scores kaldet ACTS#. De 12 scores er fysiske handlinger, der udføres i områder, hvor jeg har brugt ekstra meget tid de sidste par måneder. Hver score stammer fra en scrapbog, som jeg har skrevet og arbejdet på i marts, april og maj 2020. Scrapbogen indeholder tekstmateriale, luftige notater, beskeder, billeder, videolinks og artikler, som alle illustrerer en form for kedsomhed, rastløse tanker, håb, observationer, sult efter stimulation og dokumentation fra en speciel tid i mere eller mindre isolation.

 

De 12 scores består af et mix af bevægelse, tilstande, oplæsninger, intuitive handlinger og muligvis noget sang, hvis man er (u)heldig. På vandringen har jeg allieret mig med et blåt reb, som enten definerer det fysiske rum, jeg udfører scoret i, eller kan bruges som objekt eller som en hjælpende hånd på turen.

DOKUMENTATION

Klik, og se Marlene Bonnesens scrapbog, som har givet materiale til vandringens 12 ACTS#:

KARANTÆNETID – en scrapbog

FILM

KL. 06.00

KL. 07.00

KL. 08.00

KL. 09.00

KL. 10.00

KL. 11.00

KL. 12.00

KL. 13.00

KL. 14.00

KL. 15.00

KL. 16.00

KL. 17.00

KL. 18.00

OM KUNSTNEREN

 

Marlene Bonnesen er danser, underviser og koreograf med base i København. Hun er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i 2015. Hun er en del af kollektivet Danseatelier – et kollektivt drevet arbejdsstudie med 11 kunstnere, som i fællesskab arbejder på at skabe kontinuitet og koreografisk vidensdeling i det københavnske dansemiljø. Hun er særligt optaget af, hvordan organisatoriske strukturer og kollektiv arbejdsfordeling har et koreografisk potentiale i sig selv.

 

I hendes eget arbejde anvender hun ofte dogmer og benspænd til at udvikle fysisk og interaktivt materiale. Udover egne værker og projekter har hun også arbejdet for kompagnier såsom recoil performance group, GAZART, WE GO, Running Sculptures og Ángels Margarit / cia Mudances.

 

danseatelier.dk/people/marlene/index.html

 

Foto: Lærke Bonnesen, Sia Løvetofte og Anja S. Løvetofte