11. maj: Johnny Svendborg

TID: 11. maj kl. 10.00-22.00
STARTSTED: Christianshavn
KATEGORI: Arkitekt
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkingcopenhagen

 

Johnny Svendborg Wa(l)king Copenhagen Metropolis

En spiralerende rute sender mig afsted på må og få i det centrale København, og byen åbner sig for nye sammenhænge. Jeg bevæger mig ad nyfundne omveje, og 12 gange uploades et foto, en tekst, en skitse. Fotos, skitser og tekster, der antyder nye rum, nye måder at være i byen på. De bliver invitationer til interaktion og gendigtning. Vandringen handler om ophold og sammenhæng, afstande og forbundethed i en ny tid. Det er en vandring, hvor tilfældet og et nyt blik mødes.

DOKUMENTATION 11. MAJ

FILM

KL. 10

KL. 11

KL. 12

KL. 13

KL. 14

KL. 15

KL. 16

KL. 17

KL. 18

KL. 19

KL. 20

KL. 21

KL. 22

OM KUNSTEREN

Johnny Svendborg er født i 1967. Han er uddannet arkitekt fra KADK og er ejer af Svendborg Architects samt formand for Akademisk Arkitektforening.

Johnny Svendborg har været studielektor på KADK og er tidligere præsident for det Kongelige Akademi for de Skønne Kunster, Akademiraadet.

Johnny Svendborg fik i 2007 Statens Kunstfonds 3-årige arbejdslegat. Han er desuden medlem af kunstnergruppen Vrå i Nordjylland.

Han har vundet et utal af arkitektkonkurrencer, både på Henning Larsens Tegnestue og i eget regi, samt realiseret flere præmierede og udstillede bygningsværker i Europa. Eksempelvis kan nævnes Rostock Universitetsbibliotek, Uppsala Koncerthus, Yamamoto Boutique, Ceremoni-Rum, House of Peace med Junya Ishigami, Martin Brygmanns Atelier Posehuset samt Kunstens Hus i Roskilde.

 

Johnny Svendborg Wa(l)king Copenhagen Metropolis

www.svendborgarchitects.dk