3. maj: Jørgen Teller

TID: 3. maj
KATEGORI: Musik / lyd
DOKUMENTATION: Se nederst på siden

 

Vandring med partiturdannelser og opførelser af Gypsy-roots-goes-punk’n’poetry

Jeg ankommer til hvert “nedslag” med noter og memoriseringer fra en lytning til omgivelserne på den tilbagelagte distance. Det kan være et partitur, en idé, en samling lyde, en melodi, der opsummerer ruten. Jeg opfører det som lyd- og musikperformance hver time.

 

Jeg ser dette som absurde, solidaritets-inspirerede sange i den videste forstand. Et greb ind i det smertelige ved denne tid. Konkret og absurd. På dansk og andre sprog, inklusiv selvopfundne.

 

Grundpillerne i mit medbragte udstyr er en akustisk oktav-guitar, en mini-synth med speaker, en radio, timbales-stikker, binaurale mikrofoner og en bluetooth-speaker. Jeg bruger noget tegnegrej til at lave små visuelle scores/scripts. Der kan også ske uventede ting med en kortbølge-modtager eller en elektromagnetisk modtager.

 

Tilstedeværende inddrages på afstand. Mennesker, hunde og lydgivere som ringeklokker og slagtøjs-lignende ting – som lyd og fortællende elementer. Og nogle gange med dansetrin. Sammen.

DOKUMENTATION 3. MAJ

VIDEO

kl. 5.00

kl. 6.00

kl. 7.00

kl. 8.00

kl. 9.00

kl. 10.00

kl. 11.00

kl. 12.00

kl. 13.00

kl. 14.00

kl. 15.00

kl. 16.00

kl. 17.00

Walking Copenhagen Metropolis Jørgen Teller

OM KUNSTNEREN

Jørgen Teller har en lang karriere som elektrisk guitarist, vokalist, elektronisk musiker, performer, komponist og tekstskriver. Han har udgivet mange plader solo og med egne bands. Han samarbejder ofte med lokale og internationale musikere, performere, dansere og poeter i intermediale projekter.

 

Foto: Thomas Seest og Cornelia T. Kallmoes